DocuSign introduceert een oplossing voor het opstellen, onderhandelen en opslaan van contracten. CLM Essentials, kort voor Contract Lifecycle Management, biedt een centraal platform voor contractbeheer.

“Het is riskant om kleine teams te vertrouwen met het handmatige opstellen, onderhandelen en beheren van contracten”, deelt een woordvoerder. DocuSign introduceert CLM Essentials om het probleem te overbruggen. De oplossing automatiseert contractbeheer.

DocuSign CLM Essentials

CLM Essentials bestaat uit meerdere modules. Document generation template builder maakt het mogelijk om bestaande contracten te uploaden en converteren naar dynamische templates. Contracten kunnen vervolgens in een online editor worden bewerkt.

Contract process builder biedt templates met workflows voor de meest voorkomende contractprocessen. Meerdere Salesforce integraties maken data uit Salesforce beschikbaar voor het versnellen van contractwerk.

eSignature

DocuSign werd groot met de ontwikkeling van eSignature, een oplossing voor digitale rechtsgeldige handtekeningen. CLM Essentials is vanaf vandaag beschikbaar. De introductie is een grote stap naar een bredere markt.

Tip: DocuSign koopt contractspecialist Clause voor smart agreements