Het is de tweede keer dat internetprovider Tele2 zijn laptop-actie houdt, maar na het succes van afgelopen jaar is ook dit jaar wederom een groot succes gebleken, zelfs zo succesvol dat de actie verlengd wordt tot het eind van het jaar.

[imgr title="Tele2 Logo width=181 height=84]http://www.techzine.nl/uploaded/7801_7357d5ce.png[/imgr]De laptop-actie, waarbij klanten die abonneren op een internetten- en bellenabonnement een gratis Acer mini-laptop krijgen, leverde het bedrijf 15 duizend nieuwe klanten op.
Na het succes van afgelopen jaar startte Tele2 in september met de nieuwe actie waarbij een Acer Aspire One aangeboden wordt. Door het succes heeft Tele2 besloten om de actie te verlengen tot en met december.

Verschillende telecombedrijven hebben de aanbieding van Tele2 gekopieerd, maar Tele2 is van mening dat het nog steeds de beste laptop-actie heeft. Uit onafhankelijk onderzoek van computermagazine Computer!Totaal in de november-editie blijkt dat de Acer Aspire One als beste uit de test komt. Unaniem was de jury het erover eens dat Acer de mooiste mini-laptop heeft gemaakt.

"Vorig jaar waren we in de tweede helft van 2007 de snelst groeiende partij op de verzadigde breedbandmarkt," zegt Günther Vogelpoel, directeur Consumentenmarkt Tele2. "Met het verlengen van de succesvolle laptop-actie tot het eind van het jaar verwachten wij opnieuw sneller te groeien dan de markt."