1 min

Tags in dit artikel

, ,

Acer, het computerbedrijf dat afkomstig is uit Taiwan, heeft laten weten dat er problemen zijn met de Predator. Acer vraagt de gamedesktop daarom terug van de mensen die het product hebben aangeschaft.

De problemen worden veroorzaakt door temperaturen die te hoog oplopen. De serienummers ASV7200 en ASG7700 zouden te maken hebben met deze problemen volgens Acer. Andere serienummers zouden geen last ondervinden van dergelijke problemen.

Volgens Acer zou de Predator zelfs in brand kunnen vliegen. Deze kans is volgens het bedrijf klein en het bedrijf spreekt hier dan ook over uitzonderlijke gevallen. Het in brand kunnen vliegen van de Predator zou te wijten zijn aan het te heet worden van kabels die zich in de behuizing bevinden. Wanneer deze kabels te heet worden gaan ze smelten en schade aan de Predator is hier het gevolg van.

Volgens het bedrijf doen kopers er het beste aan om het product niet meer te gebruiken. Tevens wordt verzocht om het product niet meer aan te sluiten op het lichtnet.

Om de gedupeerden te helpen heeft Acer ervoor gekozen om de reparaties van de Predator gratis te laten uitvoeren. De gebruiker dient alleen wel zelf contact op te nemen met de klantenservice van het bedrijf.