min

Tags in dit artikel

, , , ,

Rockstar heeft de geruchten die de ronde gaan allemaal ontkend. Er zal dit jaar geen volwaardig vervolg komen op Grand Theft Auto IV, wel zal er een nieuwe uitbreiding op de markt komen.

Van het gerucht dat er dit jaar rond de kerstperiode een nieuwe game van Grand Theft Auto uit komt is niets waar, zo meldt een medewerker van Rockstar. Er is wel een eerste uitbreiding gepland voor februari, namelijk The Lost and the Damned, deze zal voor de Xbox 360 te koop zijn. Verder wordt er gewerkt aan een tweede uitbreiding, deze moet rond 31 oktober in de schappen liggen. Dit jaar zit er echter geen heel nieuw spel in. Ook zal er in februari Grand Theft Auto: Chinatown Wars verschijnen, voor de Nintendo DS.

Afgelopen donderdag meldden we ook al dat dit gerucht de ronde ging. De nieuwe game zou rond de kerstdagen uitkomen en de game zou zich afspelen in Tokio. De Rockstar-directeur liet ook weten dat hij voorlopig nog niet is uitgekeken op Liberty City. De uitbreiding die in februari komt is meer een experiment, wanneer dit aanslaat zullen er waarschijnlijk meer uitbreidingen komen.