1 min

Tags in dit artikel

, , ,

HTC werkt mogelijk aan een tweede Android-telefoon, diverse geruchten melden dat de telefoon opkomst is. Google, T-Mobile of HTC heeft echter nog niets bevestigt over een eventuele komst van een ‘G2’.

Op dit moment is de T-Mobile G1 nog niet uit in Nederland, maar bronnen suggereren al wel dat men werkt aan tweede versie. Een soort T-Mobile G2 dus. Deze telefoon zal eveneens met Android, het opensourcebesturingssysteem van Google voor de mobiele telefoon, geleverd worden. Het toestel zou de naam T-Mobile G2 of HTC Sapphire gaan dragen, een Google-Phone dus.

De mogelijke G2 zal volgens de geruchten geen QWERTY-toetsenbord gaan bevatten en er valt dus niets uit te schuiven. De geruchten zeggen dat de telefoon volledig via het touch-screen zal gaan werken. De behuizing zou wit zijn en zal eveneens voorzien zijn van een 3,2 megapixel camera, evenals zijn voorganger.

De verwachting is dat de opvolger volgende maand bekend wordt gemaakt. In februari vindt namelijk weer het jaarlijkse Mobile World Congress plaats. Deze worden gehouden van 16 tot 19 februari in Barcelona.