2min

Tags in dit artikel

, , , ,

T-Mobile heeft haar versie van de HTC Hero aangekondigd. Het toestel, dat door het leven gaat als de T-Mobile G2 Touch, werd enige tijd geleden ook al op de website gespot.

T-Mobile deed er gisteren een persbericht uit, terwijl het toestel daarvoor al op de website gespot was. Het toestel komt overigens wel in een andere kleur uit, aangezien bij T-Mobile het toestel sowieso zwart is. De bruine en witte versie van het toestel zullen alleen simlock vrij te verkrijgen zijn. Deze kunnen dus aangeschaft worden bij bijvoorbeeld de BelCompany en Ritel.

Op het internet circuleerde gisteren geruchten over de ondersteuning voor de HTC Sense-interface. T-Mobile heeft echter tegen Techzine bevestigt dat het toestel uitkomt met ondersteuning voor HTC Sense. Ondanks dat in Duitsland het toestel ook navigatiesoftware meegeleverd krijgt, krijgen wij dat in Nederland niet. Aldus de persvoorlichter van T-Mobile in reactie naar Techzine.

Het toestel ligt aanstaande maandag in de winkels, zo zegt persvoorlichter tegen Techzine. Dit strookt overigens ook met het persbericht, die het toestel op volgende week heeft gezet. Wanneer men maandelijks Relax 150 en onbeperkt internet erbij neemt, is het toestel gratis. Wanneer je er geen internet bijneemt, kost het toestel bij Relax 300 voor twee jaar, nog geld. Aan te raden is wel om een internetverbinding bij het toestel te nemen, omdat deze altijd in verbinding staat met het internet.

Peter Haug, Directeur Consumenten Marketing bij T-Mobile: "We zijn natuurlijk heel trots dat we nu ook de T-Mobile G2 Touch op de Nederlandse markt kunnen introduceren. De T-Mobile G1 is door het QWERTY toetsenbord een perfecte internettelefoon. Ook de T-Mobile G2 Touch is een combinatie van supersnel internet en een mooi en stijlvol design. Het toestel biedt nog sneller toegang tot mobiel breedband internet via HSDPA en Wi-Fi en is gemakkelijk te bedienen via het touch screen en trackball. Populaire websites als Facebook, Twitter, Flickr en YouTube zijn nu nog gemakkelijker bij te houden."

De enige dingen die branded zullen zijn, zijn naar verwachting alleen het Web ’n Walk-icoontje en het T-Mobile-stickertje op de voorkant. Uiteraard is ook de kleur branded, want de zwarte versie is alleen bij T-Mobile te verkrijgen. Het toestel heeft gewoon HTC Sense, zo bevestigde een persvoorlichter vanochtend tegenover Techzine.