1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Het nieuwe Android-toestel dat verkocht gaat worden bij T-Mobile is nog zo goed als onbekend. Er is nu voor het eerst iets uitgelekt. Sommige mensen gingen ervan uit dat de telefoon logischerwijs de T-Mobile G2 genoemd zou worden, maar het blijkt dat de naam waarschijnlijk MyTouch 3G gaat worden.

Dit blijkt uit screenshots van interne T-Mobile-informatie. De screenshots komen uit een database van T-Mobile USA, in deze database staan de toestellen die nog uit dienen te komen. Het nieuwe Android-toestel komt volgens de screenshots op de markt onder de naam MyTouch 3G en komt dan beschikbaar in drie verschillende kleuren. Dit zijn de kleuren wit, zwart en merlot. Merlot is een soort rood, waarmee dit een ‘unieke’ kleur wordt, tot nog toe.

Er is verder nog niets bekend gemaakt, wanneer het toestel uit moet komen is eveneens onduidelijk. Tot nu toe is er nog maar een Android-toestel in Nederland te verkrijgen, dit is de T-Mobile G1. Bij Vodafone start mogelijk binnenkort de verkoop van de HTC Magic, die alwel in andere landen levenslicht heeft gezien. De release van de HTC Magic gebeurd in golven, de eerste release-golf is inmiddels geweest, de tweede en derde moeten nog komen. Het is overigens nog maar afwachten of Nederland bij een van deze beide golven zit.