min

Tags in dit artikel

, , ,

MSI is van plan om binnenkort met een nieuwe laptop op de markt te komen. Deze laptop richt zich met name op de doelgroep gamers en de specificaties lijken dit ook te bevestigen. De laptop zal onder de naam GT627 door het leven gaan.

De GT627 is gehuld in een behuizing die gemaakt is van het materiaal aluminium. In de vormgeving van het product ziet men vooral de kleur zwart terug. Echter zijn er ook een aantal rode accenten op de laptop van MSI terug te vinden. Dankzij het gebruikte materiaal en de grootte van het product komt het gewicht op ongeveer 2,5 kg uit.

Wanneer de specificaties onder de loep genomen worden, dan wordt duidelijk dat de laptop beschikt over een Core 2 Duo-processor. Het gaat hier om een processor uit de Penryn-familie. De keuze welk model het moet worden ligt bij de consument. Het totale aantal werkgeheugen dat in de laptop gemonteerd kan worden zal 4GB bedragen. Het gaat hier om geheugen dat voldoet aan de DDR2-standaard en om geheugen dat actief is op een kloksnelheid van 800MHz. De totale opslagcapaciteit die aanwezig is op de harde schijf van de GT2627 bedraagt 320GB. Het grafische werk wordt uitgevoerd door een GeForce 9800M GS die 1GB geheugen aan boord heeft. Een dvd-brander is standaard aanwezig in de laptop, maar het is voor de koper van het product ook een mogelijkheid om een blu-ray-speler in de GT627 te laten implementeren.

Het scherm van de laptop heeft een grootte van 15,4 inch. Dit scherm is in staat om een maximale resolutie weer te geven van 1680 pixels bij 1050 pixels.

Verder beschikt de laptop over WiFi 802.11b/g/n, twee USB-poorten die de 2.0-standaard gebruiken, een vier-in-een-kaartlezer, een gigabit-ethernetpoort, een webcam (2MP), een zescells accu, Bluetooth, een USB- en e-SATA-uitgang en aansluitingen voor VGA/HDMI.

Over een officiele adviesprijs is op het moment van schrijven nog niet gesproken en er is tevens niets vermeld over een eventuele datum dat het product gelanceerd gaat worden.