2min

Tags in dit artikel

,

MSI heeft bekendgemaakt dat het zijn GX-gaming series gaat updaten. Volgens MSI zouden er twee nieuwe laptops in de planning staan. Een 15,4 inch GX620 en een 17,1 inch GX720. Beide laptops zullen gebaseerd zijn op het Centrino 2-platform dat afkomstig is van Intel.

Verder zal de laptop beschikken over 4GB geheugen in totaal. Dit geheugen loopt op een kloksnelheid van 800MHz. Qua videokaart wordt er gebruikgemaakt van de GeForce 9600M GTS die afkomstig is van NVIDIA. De hardeschijf heeft een grootte van 320GB en de gaminglaptops hebben ook een blu-ray-speler aan boord. Tenslotte beschikken de GX620 en de GX720 over een 4-in-1-kaartlezer.

De beide laptops, de GX620 en de GX720, worden geleverd in een nette behuizing van verschillende metalen die zwart gekleurd zijn en waar rode accenten bij aanwezig zijn. Op de behuizing van de laptops zal MSI’s Turbo Drive Engine aanwezig zijn. Deze kan geactiveerd worden door middel van een knop die vlak boven het toetsenbord van de laptops zit. Door deze Turbo Drive Engine wordt de kloksnelheid van de processor vijftien procent hoger en volgens MSI zouden de laptops zaken dan soepeler moeten afhandelen.

Ook zullen de laptops beschikken over MSI’s Eco Engine. Deze Eco Engine zorgt ervoor dat de laptop beter moet omgaan met de energie die verbruikt wordt tijdens het gebruik. Zo kun je uit verschillende modussen kiezen. Voorbeelden zijn Gaming, Movie, Presentation en Office.

Op dit moment is er nog niets bekend over de prijs van de laptops.