1 min

Tags in dit artikel

,

Activision|Blizzard heeft deze week een nieuwe contentpatch beschikbaar gesteld voor de populaire MMORPG World of Warcraft. Dit is de eerste grote patch sinds Wrath of the Lich king en zal een aantal grote veranderingen met zich meebrengen.

Een van de vernieuwingen in ‘Secrets of Ulduar’, zoals patch 3.1 door het leven gaat, is onder andere een nieuwe raid-instance die met 10 tot 25 man te spelen zal zijn. De raid (Ulduar) verschilt inhoudelijk weinig met andere raids, behalve dat hij een stuk moeilijker zal zijn. Ook zijn er Hard-modes ingevoerd voor een aantal bazen en kunnen spelers zichzelf beperkingen opleggen om de lat wat hoger te leggen.

Verder is er de Argent Tournament in Icecrown. In dit permanente event zijn daily-quests mogelijk. Voor toernooi moet je onder andere gebruik maken van mounted combat. Dit gezadeld vechten is geheel nieuw in WoW.

Een andere grote vernieuwing is "dual-spec". Spelers van level 40 en hoger kunnen voor 1000 gold een tweede specialisatie kopen en eindeloos tussen deze twee wisselen. De genoemden veranderingen zijn onderdeel van een waslijst aan voornamelijk kleine veranderingen. De lijst is te vinden op de officiële website van World of Warcraft.