2min

Tags in dit artikel

, , ,

De teaser van Aliens vs. Predator is vandaag uitgebracht. Samen met de trailer zijn de eerste details vrijgegeven.

De trailer laat niet al te veel zien, eigenlijk bijna niets, maar de screenshots liegen er niet om. Er zullen 3 soorten spelmodi voor de speler beschikbaar zijn: Colonial Marine, Predator en Alien. Allen hebben een eigen single-player verhaal dat met de andere verhalen verweven is.
De online multiplayer zal deze soorten ook bevatten.

Op de planeet BG-386 vindt een groep kolonisten een eeuwenoude pyramide met een duister mysterie. Ook al wordt er van alles gedaan het ding dicht te houden, de intelligentie binnen de pyramide ontwaakt en jij zult de kans krijgen alles neer te halen wat eruit komt.


Klikbaar

Het verhaal van de marines is een bitter gevecht tegen de gevaren van het duister. Tot de tanden toe bewapend representeer je de mensheid in zijn laatste kans terug te slaan. Natuurlijk met veel bloederige effecten als je jouw tegenstanders afmaakt.

Als Alien zul je erachter komen hoe het voelt om het dodelijkste schepsel in het heelal te zijn, met de mogelijkheid door iedere oppervlakte te gaan om zo dicht mogelijk bij je slachtoffer te komen, om deze dan ‘stealth’ met je klauwen en tanden neer te halen.

De Predator geeft de speler een arsenaal aan exotisch wapentuig om zijn prooi mee om te leggen. Als je dichtbij genoeg bent, kun je een trophy kill krijgen door de tegenstander in de rug te doden.

Klik hier voor het officiele artikel.

Het spel zal hoogstwaarschijnlijk begin 2010 uitkomen voor pc, xbox360 en ps3.