1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Sony zal de meest recente lijn van de PlayStation Portable, de PSP-3000, uitbreiden met de kleur Vibrant Blue. De handheld zal onder andere gelanceerd worden in een actiepakket met de game Harry Potter and the Half-Blood Prince.

De PSP-3000 kun je naast het gamen ook gebruiken voor muziek, video’s, kaarten, internet en foto’s. Maar dankzij de voice chat van Skype kun je ook draadloos communiceren met je vrienden die aan de andere kant van de wereld zitten.

De PSP-3000 was al in een drietal kleuren verkrijgbaar, te weten Mystic Silver, Radiant Red en Piano Black. Deze ’typische PlayStation-blauwe console’, aldus Sony, zal vooralsnog alleen in Europa en andere PAL-gebieden uitkomen. De handheld zal gewoon los verkocht worden, maar hij zal ook beschikbaar zijn in een bundel met Harry Potter and the Half-Blood Prince. De Harry Potter-game van Electronic Arts komt op 30 juni uit. Deze Vibrant Blue-versie verschilt op technisch gebied overigens niets met de PSP-3000 modellen die momenteel al op de markt zijn.