1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Op de E3 werd Left 4 Dead 2 aangekondigd tijdens de persconferentie van Microsoft. Left 4 Dead 2 is een sequel op Left 4 Dead, beide spellen zijn ontwikkeld door Valve. Valve heeft bekend gemaakt dat er toch nieuwe content blijft komen voor de originele Left 4 Dead.

Tegenover RockPaperShotgun heeft Doug Lombardi, medewerker van Valve, bekend gemaakt dat er nieuwe content blijft komen voor Left 4 Dead. Lombardi: "Het is absoluut niet zo dat we de deur dicht doen voor Left 4 Dead, de volgende keer dat je iets krijgt is wanneer het vervolg uitkomt." Hij ging verder: "Ik denk dat het korte antwoord is: vertrouw ons een beetje. We zijn goed bezig geweest de laatste jaren, qua support na de launch, ook met L4D dat een paar maanden geleden is uitgekomen."

"Eigenlijk is Left 4 Dead 2 een reactie op wat de spelers van Left 4 Dead wilde hebben nadat het spel uitkwam. Dat is hoe het spel eigenlijk is ontstaan. Als de mensen ons een beetje meer in de gaten houden, zien ze waarschijnlijk waar het naar toe gaat." Left 4 Dead 2 moet vanaf 17 november in de winkels liggen voor pc en Xbox 360.