1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Funcom, de ontwikkelaar van de MMORPG Age of Conan, heeft haar plannen bekend gemaakt om op de GamesCom dit jaar een uitbreiding uit de doeken te doen.

Director of communications Erling Elllingsen maakte tegenover Eurogamer bekend dat hij er erg naar uitkijkt om de uitbreiding bekend te maken. Hij zei dat de fans die het evenement gaan volgen verwend zullen worden. Ellingsen zei over de uitbreiding niks specifieks, wel liet hij doorschemeren dat er een toegewijd team aan werkt, een team dat er al sinds de launch van Age of Conan aan gewerkt heeft en een team dat er erg naar uitkijkt om eindelijk te laten zien wat ze gepresteerd hebben.

Recentelijk kondigde Funcom aan dat er grote veranderingen zouden komen in de wereld van Age of Conan. Ellingsen zei daarover het volgende: "We brengen een hoop van die veranderingen in deze uitbreiding. En we zorgen ervoor dat we bouwen op de sterke punten van het spel en de originele visie behouden die we voor Age of Conan altijd hadden." Hij voegde daar aan toe: "Ik denk dat de spelers tevreden zullen zijn."

GamesCom is een nieuw consumentenevenement dat plaatsvindt in Keulen van 19 tot 23 augustus. De Leipzig Games Convention is niet meer en wordt vervangen door de Games Convention Online van 31 juli tot 2 augustus, de Games Convention Online zal zich vooral richten op online en mobiele spellen.