min

Tags in dit artikel

, ,

De organisatoren van de GamesCom hebben het evenement bestempeld als een groot succes, ze lieten weten "heel erg blij" te zijn met het hoge bezoekersaantal. De beurs in Keulen werd namelijk bezocht door 245.000 personen.

Met het hoge bezoekersaantal is de GamesCom in één keer de grootste beurs uit de industrie, daarom komt de GamesCom volgend jaar gewoon weer terug in Keulen. De GamesCom zal volgend jaar van 18 t/m 22 augustus plaatsvinden. Een totaal van 458 verschillende bedrijven uit 31 verschillende landen namen deel aan de GamesCom. Desondanks waren enkele grote uitgevers en ontwikkelaars afwezig. 90 procent van de bezoekers liet echter weten dat ze in 2010 weer naar de GamesCom zullen komen.

Oliver P. Kuhrt, managing director van Koelnmesse, liet het volgende weten over het succes: "De première van de GamesCom liep subliem. We zijn heel erg blij met de enthousiaste reacties van bezoekers en de bedrijven die hun producten tentoonstelden. Dit heeft van de GamesCom meteen een belangrijke beurs gemaakt." Koelnmesse is het beursgebouw waar de GamesCom afgelopen weekend plaats vond. De beurs opende de deuren op 19 augustus en op 23 augustus werden ze weer gesloten.