min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Sony heeft tegenover Kotaku informatie bekend gemaakt over Uncharted 2: Among Thieves. Zo heeft Sony bevestigd dat het spel in de Verenigde Staten vanaf 13 oktober in de winkel ligt, is de box art bekend en is er meer informatie gekomen over de pre-orders.

Op de box art zien we Nathan Drake hangend aan één arm, iets wat we van Nathan Drake eigenlijk wel gewend zijn. De exclusieve goodies die verkrijgbaar zijn bij het pre-orderen van het spel zijn wat interessanter. Bij verschillende retailers krijg je verschillende voordelen. Downloadable exclusives zijn beschikbaar bij Amazon, GameStop, BestBuy en Game Crazy.

Als je het spel bij BestBuy pre-orderd krijg je in het spel gouden Beretta’s of een gouden AK-47, waarmee je in de multiplayer aan de slag kunt. Bij andere winkels krijg je ook andere exclusieve content. Zo krijg je bij Amazon bijvoorbeeld een ’treasure map’, waarmee je verstopte schatten kunt opsporen. Bij Game Crazy krijg je ‘Currency Multiplier’, hiermee unlock je sneller extra’s in de multiplayer, vanzelfsprekend is dit wel maar voor een bepaalde tijd. Bestel je het spel echter bij GameStop, dan kan je eerder aan de slag met de multiplayer demo en krijg je de bonus ‘Revenge Attribute’. De bonus is een van de laatste unlockbare bonussen in de multiplayer campagne.

De personen die het spel bij GameStop bestellen kunnen vanaf 9 september tot 29 september al aan de slag met de demo. Dat is twee weken eerder dan de rest van de mensen, de publieke demo gaat namelijk op 30 september van start en zal stoppen op de dag dat Uncharted 2: Among Thieves in de winkels ligt.

Informatie over hoe de acties hier in Nederland en Europa zullen plaatsvinden is er nog niet.