In een interview met GamesIndustry.biz gaf Ryan Schneider van de developer Insomniac Games aan nog langer met Sony te willen samenwerken. Tegenwoordig maken veel developers die exclusief voor bedrijven werken de stap naar alle platforms, maar Insomniac spreekt vol lof over Sony.

Resistance 2 was het meestverkochte spel dat Insomniac ooit ontwikkeld heeft. Desondanks vielen de verkoopcijfers lager uit dan verwacht. In het licht van de verkoopcijfers van Resistance 2 vroeg GamesIndustry.biz of Insomniac Games er niet over nadacht om ook over te stappen naar meerdere platformen om zo de verkoop te stimuleren. Schneider kwam echter met het omgekeerde.

"Natuurlijk, als een onafhankelijke developer overweeg je deze opties, tegelijkertijd hebben we echter een prachtige relatie met Sony", zo Schneider. "We werken al heel, heel lang samen met Sony en dat is wat we ook in de nabije toekomst zullen blijven doen."

Waarom Insomniac zo verliefd is op Sony legt Schneider later uit: "Sony’s developmentteam is het beste van het beste. We houden er van met ze samen te werken. Hun pr- en marketingmensen zijn ook goed om mee te werken. Ze gaan ongelofelijk in op wat ze doen en er zijn een aantal zeer creatieve mensen." Schneider zegt tenslotte dat Insomniac "erg blij is met zo’n relatie".