1 min

Tags in dit artikel

, ,

Microsoft komt binnenkort met twee nieuwe bundels, het zou gaan om de Xbox 360 Elite Holiday Pack en de Xbox 360 Wireless Controller Pack.

De Xbox 360 Elite Holiday bundel bevat een Xbox 360 Elite met twee games bestemd voor de hele familie. Het zou gaan om de games Pure en Lego Batman: the videogame. De Xbox bevat tevens een 120 gigabyte harde schijf om je films, muziek en game add-ons op te slaan. Deze Xbox Holiday bundel zal echter alleen in Amerika verschijnen en zal daar rond de 300 dollar gaan kosten.

De Xbox 360 Wireless Controller Pack is de tweede bundel, en zal bestaan uit een zwarte draadloze controller aangevuld door vier games en een 48 uur lange Xbox LIVE Gold trial. De vier games die je erbij krijgt zijn Geometry Wars: Retro Evolved 2, Lumines Live, Bomberman Live en MS-Pac-Man. Deze bundel zal pas in november dit jaar beschikbaar komen en zal rond de 60 dollar gaan kosten. Deze bundel is in alle landen beschikbaar waar de Xbox Live service wordt ondersteunt, dus ook in Nederland. Echter is de prijs voor Nederland nog niet bekend.