1 min

Tags in dit artikel

, ,

De geruchten waren er al, maar het is nu zeker. LittleBigPlanet komt ook naar de PSP. Op 17 november 2009 zal de PSP versie van het spel uitkomen. Verder maakte Sony bekend dat er een Game of the Year-editie uitkomt voor de Playstation 3 en dat er sinds vandaag nog een Watchmen-pakket in de Playstation Store verkrijgbaar is.

In de nieuwe game voor de PSP kun je onder andere een snel spel spelen, de verhaallijn volgen, karakters maken en levels delen. Hieronder de trailer waarin je precies kunt zien wat er allemaal nieuw is in deze versie van LittleBigPlanet.

Verder komt er dus ook nog een Game of the Year-editie uit voor de Playstation 3. De makers van de game hebben in deze versie extra levels toegevoegd. De levels zijn gemaakt door achttien fans van de game. Ook zijn er zeven verschillende kostuums toegevoegd zodat je je LittleBigPlanet-karakter kunt veranderen zoals je zelf wilt. Hieronder is een video te zien waarin één van de achttien fans vertelt hoe zijn level tot stand is gekomen. Ook geeft het een korte introductie op de nieuwe editie voor de Playstation 3.

Verder heeft Sony ook nog aankondigd dat er in de Playstation Store een Watchman Costume-kit uitkomt. Die zal het volgende zal bevatten:

  • Nite Owl kostuum;
  • Ozymandias kostuum;
  • Rorschach kostuum;
  • Silk Spectre kostuum;
  • 55 Thema-Stickers.