Sony verschuift LittleBigPlanet 2 naar 2011

LittleBigPlanet 2 is één van de meest gewilde games voor eind 2010. Althans, was één van de meest gewilde games voor eind 2010. Ontwikkelaar Media Molecule en Sony maken bekend dat de game zijn release van november 2010 niet zal halen.

Sony verschuift LittleBigPlanet 2 naar 2011De game heeft volgens Media Molecule nog net wat meer tijd nodig om de community te kunnen bieden wat het verdient. Door het schuiven met de release mist de game echter wel de meest lucratieve tijd van het jaar en zullen de verkopen naar verwachting dus ook significant lager liggen.

Media Molecule schrijft het volgende op haar website:
‘We weten dat dit als een teleurstelling komt voor de LittleBigPlanet-fans en geloof ons als we zeggen dat we zelf ook teleurgesteld zijn. We zijn een hecht team en zijn trots op ons werk en zien de game als een stukje van onszelf. Daarom hebben we besloten dat we onszelf nog net dat beetje tijd gunnen om te zorgen dat de game de ervaring kan geven die onze community verdient.’

Met het wegvallen van de release van LittleBigPlanet 2 wordt Gran Turismo 5 de grootste release voor dit najaar voor de PlayStation 3.

Bron:Level Up Times