1 min

Tags in dit artikel

, ,

Wat begon als een grap, is tot een serieus winstgevend account geleid. Justin Halpern heeft namelijk in samenwerking met CBS besloten om een televisieserie van de scheldpartijen van zijn vader te gaan maken.

Een tijd geleden besloten Halpern om de scheldpartijen van zijn vader op Twitter te zetten. Op die manier kon iedereen namelijk meegenieten van zijn scheldende vader. Het Twitter-account werd in korte tijd ontzettend populair en inmiddels kent het account rond de 730.000 followers. Dat is toch vrij veel voor een Twitter-account.

Een Tweet bestaat uit maximaal 140 tekens en Justin kortte de scheldpartijen dan ook af en toe in. Een voorbeeld (vertaald naar het Nederlands): "Je ziet er uit als Stephen Hawking… Relax, ik bedoel als een niet-verlamde versie van hem. Voel je je nu beter? Mooi, vergeet het." En zo ging het maar door.

Inmiddels is besloten om een televisieserie te gaan maken over de scheldpartijen van de vader. Hiervoor is Halpern in zee gegaan met CBS. Die verzorgt ook de serie Will & Grace. Er zijn ook al boekrechten verkocht op het Twitter-account. Een serieus winstgevende business dus, door iets wat begon als een grap.