min

Tags in dit artikel

, ,

Met de winter en kerstmis voor de deur kan PlayStation Home natuurlijk niet achterblijven. Vanaf 10 december kun je in Home terecht in een speciale ‘Winter Wonderland-area’. Ook zal er op 3 december een evenement vanwege Groove Armada’s nieuwe album plaatsvinden in Home.

Winter Wonderland betekent natuurlijk de Kerstman, cadeautjes, elfen en veel meer. Maar de Kerstman en de elfen kunnen het festival niet helemaal zelf klaarmaken en daarom zul jij ze moeten helpen, uiteraard in ruil voor een beloning. Met jouw hulp zal het gebied in het verloop van de tijd veranderen in een magistraal gebied dat de moeite waard is om te bezoeken.

Je kunt regelmatig teruggaan om te kijken of de Kerstman en zijn elfen nog hulp nodig hebben, zodat je geen enkel cadeautje mist. Ook kun je deelnemen aan één van de minigames, is er een wintermarkt en kun je een foto laten maken door de foto-elf, uiteraard met een toepasselijk lijstje.

Om de komst van het nieuwe album van Groove Armada, Black Light, te vieren zal het Presentation Podium in PlayStation Home weer worden geopend in samenwerking met VidZone. VidZone is de gratis on-demand muziekvideo-service voor de PlayStation. Er is onder andere een nieuwe minigame te vinden, nieuwe (exclusieve) rewards en exclusief materiaal van interviews en muziek van Groove Armada. De eerste die het gebied betreedt krijgt een Groove Armada t-shirt voor zijn of haar avatar en de kans om de verstopte exclusieve VidZone-merchandise te vinden.