Er is een lastige bug ontdekt in Assassin’s Creed 2 die er voor zorgt dat spelers vast komen te zitten in de "Hideout". Dit is nadat ze hoofdstuk 11 van het spel hebben uitgespeeld.

Wanneer spelers het spel verlaten na het automatisch opslaan na hoofdstuk 11, lijkt deze bug actief te worden en kan de speler niet meer uit de "Hideout" komen. Dan is de enige oplossing een nieuw spel te starten en vanaf het begin weer gaan spelen.


Ubisoft is op dit moment op de hoogte van het probleem en heeft ook al bevestigd dat de eerste patch voor het spel de bug gaat verhelpen. Tot die tijd is er een simpele oplossing om te voorkomen dat je vast komt zitten. Je moet gewoon niet afsluiten na hoofdstuk 11, maar wachten tot er in een cutscene een deel van het verhaal wordt verteld. Hierna komt de speler weer terug in de Renaissance als Ezio en is het weer veilig om af te sluiten zonder de bug.

Wanneer je toch onverhoopt wordt geconfronteerd met de bug, dan vraagt Ubisoft om hun een mail te sturen met de details van het gebeuren en op welk platform dit is gebeurt.