1 min

Tags in dit artikel

Ondanks dat BioWare vorige week nog de nieuwe DLC voor Dragon Age: Origins aankondigde, lijkt het er nu echt op dat gamers langer geduld moeten hebben. De DLC Return to Ostagar zal namelijk later beschikbaar komen.

Dit heeft de ontwikkelaar via het forum laten weten. Zo meldt deze Chris Priestly van Bioware op het forum, "Het spijt ons maar de downloadbare content die gepland stond voor 5 januari is voor alle platformen uitgesteld". Wanneer Xbox 360 en pc-gamers nu precies de content mogen verwachten is nog niet duidelijk. Wel doen er al geruchten de ronde dat dat deze al morgen online kan komen. PlayStation 3-gamers zullen tot later deze maand moeten wachten, als we alles moeten geloven.


In de nieuwe DLC keren de spelers terug naar Ostagar. Ostagar is het fort waar je de eerste veldslag tegen de Dark Spawn moest uitvechten. Nu blijkt het dat iemand anders deze veldslag heeft overleefd en nu hulp zoekt bij de overgebleven Grey Wardens.

Verder geeft de DLC ook de mogelijkheid om de wapens van de gevallen koning te zoeken, en ook weer een mogelijkheid om de hond mee te nemen. Volgens BioWare is de content pas beschikbaar nadat de speler het dorp Loterhing heeft bezocht. Xbox 360-gebruikers kunnen Return to Ostagar voor 400 Microsoft Points downloaden.