De CEO van Electronic Arts, John Riccitiello, maakt het een en ander bekend over de releasedata van onder andere Crysis 2 en Dead Space 2. Beiden moeten nog in het fiscale jaar van 2011 uitkomen, wat betekend dat ze voor eind maart 2011 in de winkels liggen.

De meeste informatie is bekend over het door Visceral Games ontwikkelde Dead Space 2. Het vervolg speelt zich af op een enorm ruimtestation genaamd ‘Sprawl. Het ruimtestation wordt overspoeld met aliens en andere gemuteerde wezens. Het spel komt uit voor de pc, Xbox 360 en PlayStation 3. We kunnen onder andere meer upgrades, nieuwe vijanden en een multiplayer verwachten.

Veel minder is er bekend over Crysis 2, het spel is afgelopen jaar op de E3 aangekondigd door ontwikkelaar Crytek. Het wordt tevens Cryteks eerste spel voor de consoles. CEO Cevat Yerli liet eerder weten dat hij wil dat Crysis 2 "het beste spel dat mogelijk is om te bestaan op Xbox 360 en PlayStation 3" wordt. Het spel zal volledig draaien op de CryEngine 3 en komt ook naar de pc.

Buiten de erg vage releasedata voor de bovenstaande spellen maakte Riccitiello ook bekend dat er in de lente van 2011 een grote MMO uitkomt. Het lijkt logisch dat de CEO hier verwijst naar BioWare’s Star Wars: The Old Republic. "Ook belangrijk is de launch datum van een grote MMO. Momenteel maakt het spel geweldige vooruitgang gericht op een launch in de lente van 2010", aldus Riccitiello. Helemaal zeker dat het Star Wars: The Old Republic wordt is het niet, misschien werkt Electronic Arts aan een nog niet eerder aangekondigde MMO.