BioWare heeft zojuist de releasedatum van Star Wars: The Old Republic bevestigd. Eerder vandaag kwam het bericht binnen van Electronic Arts dat er in de lente van 2011 een grote MMO zou uitkomen. BioWare heeft inmiddels bevestigd dat het om hun Star Wars: The Old Republic gaat.

Over het spel is al veel bekend, zo zijn de verschillende klassen al bekend en werd er bekend gemaakt dat er regelmatig nieuwe planeten worden toegevoegd. Afgelopen september was het zelfs al mogelijk om je in te schrijven als bèta-tester. Dit alles maakt het waarschijnlijk dat het spel eerder komt. Maar volgens de CEO van Electronic Arts en nu dus ook BioWare is dit niet zo.

BioWare’s Sean Dahlberg zei daarover het volgende: "We kunnen bevestigen dat het ons doel is om het spel in de lente van 2011 op de markt te brengen. We hebben een hoop spannende updates en onthullingen over het spel gepland voor 2010, inclusief de eerste hands-on tests met het spel. Het is nog niet te laat om je in te schrijven als tester. Ga naar www.swtor.com/tester en schrijf je in. We kunnen niet wachten om meer informatie over het spel te delen in het komende jaar. Dus houdt de officiële website in de gaten."