1 min

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight is veel mensen onopgemerkt voorbij gegaan, maar het spel zit er wel degelijk aan te komen. Het spel moet namelijk vanaf 19 maart in de Europese winkels liggen. Ook werd er bekend gemaakt dat er binnenkort een publieke bèta te spelen is.

De community manager van Command & Conquer 4: Tiberian Twilight liet het volgende op Twitter weten: "C&C 4-bèta gaat erg binnenkort publiekelijk, elke Real Time Strategy-fan in de wereld kan de C&C-multiplayer een testrit geven." Het is nog onduidelijk of de bèta exclusief is voor een bepaald gebied, de absolute zekerheid of wij Europeanen met de bèta aan de slag kunnen is er dus nog niet.

In Command & Conquer 4: Tiberian Twilight zal je met twee facties kunnen vechten, namelijk de NOD en de GDI. In tegenstelling tot de voorloper Tiberium Wars, waar met drie facties gespeeld kon worden. Ook komen er twee bekende facties terug, welke niet speelbaar zullen zijn, namelijk ‘The Scrin’ uit Tiberium Wars en ‘The Forgotten’ uit Tiberian Sun. Het spel werd voor het eerst aangekondigd op 8 juli 2009 via Twitter en wordt ontwikkeld door Electronic Arts Los Angeles. Command & Conquer 4: Tiberian Twilight komt vanaf 19 maart, exclusief voor de pc, in de winkels te liggen.