1 min

Vandaag was op Xbox Live Marketplace de nieuwe downloadable content van Call of Duty: Modern Warfare 2 te downloaden. Dit ging alleen niet helemaal zoals gepland. De content was het ‘Stimulus Package’, welke vijf nieuwe maps voor de multiplayer toevoegt aan de shooter.

Er zijn problemen met het downloaden van de content, welke je 1200 Microsoft Points kost wanneer je deze wil binnenhalen. De download is iets minder dan 330MB en introduceert de levels Bailout, Salvage en Storm, plus twee levels uit Call of Duty: Modern Warfare, namelijk Crash en Overgrown. De content is minstens 30 dagen exclusief voor de Xbox 360 en komt later ook naar de pc en PlayStation 3, wanneer precies is nog niet bekend.

Ook een tweede mappack is door Infinity Ward’s Rob Bowling al aangekondigd, ook deze komt eerst exclusief naar de Xbox 360. Wanneer deze precies moet verschijnen is ook nog niet bekend.

Vanuit verschillende bronnen komen geluiden dat de nieuwe mappack nog door niemand te spelen is. Major Nelson (Xbox Live-directeur Larry Hyrb), liet op Twitter weten dat de update niet goed verspreid is en dat de verbeterde versie onderweg is.