1 min Applications

Modern Warfare 3 ontvangt in januari eerste DLC

De populaire shooter Modern Warfare 3 krijgt op 24 januari het eerste downloadbare content pack (DLC). Call of Duty Elite-leden op de Xbox 360 zullen de primeur krijgen.

Modern Warfare 3 ontvangt in januari eerste DLCDit heeft Robert Bowling van Infinity Ward laten weten in een video op Call of Duty Elite. In de video maakt Bowling bekend dat we de eerste DLC voor het spel op 24 januari kunnen verwachten. Op deze datum zal de nieuwe content beschikbaar komen voor spelers op de Xbox 360 welke beschikken over een abonnement op Call of Duty: Elite. Wanneer de content voor de PlayStation 3 en de pc beschikbaar komt is nog niet bekend.

Volgens eigen zeggen zal de manier waarop de studio haar nieuwe content zal gaan aanbieden volledig anders zijn en zal ook de inhoud niet alleen uit mappen bestaan. Infinity Ward en Slegdehammer laten weten dat er ook Spec Ops-missies en andere extra’s te vinden zullen zijn in de DLC-pakketten. Een voorbeeld hiervan is de update van afgelopen weekend welke een nieuwe spelmodi aan het spel toevoegde. Hierin moet je zo lang mogelijk een dropzone bezet houden.

Bron:Gamez