1 min Applications

Tweedehands films, muziek en games bij Bol.com

Internetwinkel Bol.com biedt vanaf vandaag functionaliteiten aan voor het kopen en verkopen van tweedehands muziek, games en films.

Tweedehands films, muziek en games bij Bol.comIedereen kan zich aanmelden als ‘2€hands’ verkoper. In april 2007 introduceerde Bol.com al een vergelijkbare functie voor het handelen in tweedehands boeken. Het initiatief bleek een groot succes, meer dan 2,5 miljoen boeken wisselde van eigenaar en het aanbod aan boeken is sinds de introductie verviervoudigd. Het aanbod zal volledig geïntegreerd worden in de winkel.

Net als bij boeken verwacht bol.com een enorme groei in het assortiment. Veel films, muziek en games die niet meer nieuwe verkrijgbaar zijn, zullen weer tweedehands worden aangeboden.

Tweedehands films, muziek en games bij Bol.com

Naar eigen verwachting zal Bol.com tegen het eind van 2010 het belangrijkste platform zijn voor tweedehands entertainment.

"Tot vandaag was de online tweedehands markt voor deze artikelen beperkt tot advertentiesites en persoonlijke netwerken. Bol.com maakt tweedehands nu een onderdeel van de winkel en zorgt voor productinformatie, een goede zoekfunctionaliteit, betalingsgemak en een enorm bereik", aldus Michel Schaeffer, Marketing Director bij bol.com.

Bron:bol.com