1 min

Tags in dit artikel

,

Activation heeft een nieuwe game aangekondigd die de naam Apache: Air Assault meekrijgt. De game zal een helikoptersimulator zijn, waarbij je naar meerdere oorlogsgebieden zal gaan, dit heeft Activision op een persconferentie aangegeven.

Bij Apache: Air Assault zul je boven het oorlogsgebied met je helikopter terroristen moeten opzoeken, opjagen en ze verslaan voordat ze een aanslag kunnen plegen. Daarvoor zitten in de game 16 missies die over verschillende werelddelen verdeeld zijn, dat zijn Amerika als thuisland, Afrika en het Midden-Oosten. Naast de missies is er ook een multiplayermode aanwezig in de game, zo kun je met meerdere personen Team Deathmatch, Ground Attack, Capture the LZ en Ground Strike online met elkaar bespelen.

Overigens zal de helikoptersimulator niet alleen voor simulatie-liefhebbers een goede game zijn, maar ook voor de gemiddelde gamer zal het uren van vermaak met zich meebrengen. De game zal in de herfst van dit jaar uitkomen en zal alleen verkrijgbaar zijn op de Xbox 360 en de PlayStation 3.