1 min

Tags in dit artikel

Activision heeft op een persconferentie bekendgemaakt dat naast Apache: Air Assault er ook een nieuwe James Bond-game in de aantocht is, die de naam James Bond: Blood Stone krijgt.

De game zal een mengsel bevatten van achtervolgingen met speedboten en auto’s, actiemomenten in de derde persoon en gedeelten waarin schuilen een absolute must is. Tijdens de game zal er ook de optie zijn om de tijd te vertragen, om zo beter te richten op de hoofden van de tegenstanders. Daarnaast zal James Bond: Blood Stone ook een multiplayermode voor zestien spelers bevatten, waarin agenten in gevecht gaan met huurlingen.

Het verhaal uit de game is geheel nieuw en geschreven door Bond-scriptschrijver Bruce Feirstein en zal zich afspelen op verschillende plaatsen, waaronder Athene, Istanbul en Siberië. Verder werd op de persconferentie door Joss Stone zelf aangekondigd dat zij de nieuwe Bond-girl wordt, de stemmen van James Bond en M zullen worden ingesproken door respectievelijk Daniel Craig en Judi Dench.

De 007-game is in ontwikkeling bij Bizarre Creations, bekend van onder andere Project Gotham Racing, Blur en Geometry Wars, en zal aan het eind van het jaar verschijnen op de pc, PlayStation 3 en de Xbox 360. Blood Stone zal ook uitkomen voor de Nintendo DS, maar die versie zal worden ontwikkeld door n-space.