1 min

Tags in dit artikel

,

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat H.A.W.X. 2 in Europa op drie september in de schappen van de winkels zal liggen. Dit maakte de uitgever bekend op haar preview event in Londen, welke (bijpassend bij de game) werd gehouden op een vliegveld.

In de tweede game uit de franchise van Tom Clansey’s H.A.W.X. zul je een lid zijn van een geheime eenheid, welke de Russen moeten tegenhouden bij het doden van vele mensen door middel van gestolen kernkoppen. In de game zal je niet alleen gebruik moeten maken van je hypermoderne straaljager, maar ook van drones en UAV’s. Daarnaast zul je als speler kunnen kiezen uit drie verschillende nationaliteiten als piloot, namelijk een Amerikaanse, een Britse of een Russische, met daarbij hun bijbehorende straaljagers.

H.A.W.X. 2 zal in Europa, zoals eerder vermeld, uitkomen op 3 september, maar wanneer de game in de Verenigde Staten uit zal komen is nog niet zeker. Wel is zeker dat het spel uitkomt op de PC, PlayStation 3, Nintendo Wii en de Xbox 360 en dat het is ontwikkeld door Ubisoft Roemenië.