min

Tags in dit artikel

, ,

Gamestop executive David W. Carlson heeft van een aantal spellen gezegd wanneer ze ongeveer uit gaan komen, waaronder van Assassin’s Creed 2.

David W. Carlson heeft hier laten weten dat Assassin’s Creed 2 en Modern Warfare 2 beide in november dit jaar uitkomen. Een maand eerder kunnen we al met Tekken 6 en BioShock 2 aan de slag. Ook zouden er een aantal spellen van Nintendo onderweg zijn die nog niet zijn aangekondigd.

In Carlson’s eigen woorden: "Dan gaan we oktober in met Tekken 6 en BioShock 2. Daarna gaan we November in met Call of Duty: Modern Warfare 2 en Assassin’s Creed 2. En we geloven dat er nog een aantal Nintendo titels onderweg zijn die nog niet zijn aangekondigd. Dus het ziet er naar uit dat we een erg sterk aanbod krijgen deze herfst en in de vakantie periode."

Gamestop is een van de grootste verkopers van spellen in Amerika, het zou dus kunnen dat de releasedata in Europa anders zijn. Maar grote spellen als deze krijgen meestal een releasedatum die in de hele wereld hetzelfde is.