1 min

De PSP2 is nog niet officieel aangekondigd door Sony, maar dat zal waarschijnlijk niet lang meer duren. De handheld computer ligt al bij diverse game-ontwikkelaars op de plank.

Als we de gamestudio Netherrealms moeten geloven dat ligt er bij diverse game-ontwikkelaars al een PSP2 op de plank, zodat deze kunnen beginnen met het maken van games voor de PSP2. De studio Netherrealms beweert momenteel bezig te zijn te kijken waar de Playstation Portable 2 toe in staat is, dit maakte Shaun Himmerick bekend tijdens een interview over de nieuwste Mortal Kombat-game.

"We hebben een PSP2 binnen het bedrijf en we kijken momenteel wat het apparaat allemaal kan. Voor ons is de performance erg belangrijk, we draaien nu op 60 frames per seconde. De PSP 2 lijkt in ieder geval een krachtig apparaat te worden", aldus Shaun Himmerick.

Daarmee beweert Himmerick dus dat Sony toch een opvolger van de Playstation Portable aan het maken is. Als de handheld al in het bezit is van ontwikkelaars lijkt het erop dat het niet lang meer zal duren totdat deze console wordt geïntroduceerd aan het grote publiek.