1 min

De oud-CEO van Twitter heeft afgelopen weekend een sessie van een uur lang gehouden waarin hij alle gestelde vragen zou beantwoorden. Evan Williams deed een boekje open over een aantal nieuwe features en aanpassingen van het recentelijk ingevoerde NewTwitter.

Twitter gooide onlangs het hele ontwerp van Twitter omver en voerde een nieuwe versie in, maar lijkt nog lang niet tevreden. Zo blijkt uit de Q&A-sessie van Evan Williams. Het nieuwe design dient nog uitgebreid veranderd en aangepast te worden, maar de basis staat in ieder geval.

Twitter werkt aan een manier om DMs en @replies in de Timeline te kunnen tonen en ook de settings-pagina zou een herontwerp moeten ondergaan om meer aan te sluiten op het NewTwitter-uiterlijk. Verder wordt er gewerkt aan ondersteuning voor Tumblr en Img.ly en andere sites die gebruikt worden voor het delen van media. Verdere punten van aandacht zijn de mogelijkheid om links te verkorten op de site zelf en het makkelijker maken van het inkijken van retweets en statistieken.