1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Samsung heeft de update naar Android Froyo offline gehaald voor haar Samsung Galaxy S toestel, de reden ervan is nog niet bekend gemaakt. Het meest waarschijnlijk is dat de software update problemen veroorzaakt en daarom offline is gehaald, tot de ontwikkelaars de problemen hebben opgelost.

Sinds vorige week is Samsung begonnen met het updaten van de Samsung Galaxy S. In Scandinavië werd de update sinds vorige week aangeboden. Nu blijkt dat Samsung de update weer van hun servers hebben verwijderd, dit zou komen doordat de update nog niet stabiel zou zijn en deze nog voor teveel problemen zou zorgen. Veel gebruikers klaagde over bugs en een trage gebruikersinterface. Als de update echt met veel problemen kampt is het waarschijnlijk dat de Nederlandse update voor de Galaxy S misschien ook wel herzien moeten worden, daardoor zal de update nog even uitgesteld kunnen worden. Samsung heeft wel via Twitter laten weten dat de update eind november weer online zal gaan.

Ook zou het kunnen dat Samsung de updates voor heel Europa tegelijk online wil zetten. Samsung in Scandinavië zou dan te vroeg begonnen zijn met het vrijgeven van de update, en is daar wellicht op last van het hoofdkantoor mee gestopt. Geen enkel van deze geruchten zijn nog bevestigd door Samsung, dus het is niet bekend waarom de update offline is gehaald. Het meest waarschijnlijke is natuurlijk vanwege bugs en onstabiliteit.