1 min

Microsoft heeft de eerste uitbreiding aangekondigd van de pas uitgekomen Fable 3, de uitbreiding krijgt de titel "Understone Quest Pack", welke vanaf 23 november via Xbox Live te verkrijgen zal zijn. De uitbreiding kost 400 Microsoft Points en geeft je de totaal drie nieuwe quests.

De nieuwe quests spelen zich af in een geheel nieuw gebied onder de stad Albion. Als hoofddoel krijg je de opdracht om The Voice te vinden, daarvoor moet je de ondergrondse stad verkennen en opzoek gaan naar de stem die de bewoners van Understone in zijn macht houdt.

Verder biedt Microsoft nog twee quests aan, die meer gezien kunnen worden als kleine verzamelingen van minigames. Shooting Range is een bundel van drie kleine spelletjes waarmee je geld en spullen kunt verdienen. De tweede quest die tevens ook beschikt over 3 kleine minigames zal The Wheel of Misfortune gaan heten.

Dit zal de eerste uitbreiding zijn voor de pas uitgekomen Fable III, de uitbreiding krijgt een prijs kaartje van 400 Microsoft Points. 400 Microsoft Point is ongeveer gelijk aan 5 euro. Vanaf 23 november zal de uitbreiding te downloaden zijn via Xbox Live.