1 min Applications

Crytek komt met nieuwe online-shooter

Gisteren heeft een Taiwanese website bekendgemaakt dat de ontwikkelaar Crytek een nieuwe shooter in ontwikkeling heeft. Crytek is onder meer ontwikkelaar van de Far Cry- en Crysis-games. De game zal ontwikkeld worden op basis van CryEngine 3.

Crytek komt met nieuwe online-shooterDe website heeft gisteren informatie en de eerste beelden van de game online gezet, volgens de website zou de game over CryEngine 3 beschikken. Crytek had in 2009 al de merknaam Warface vastgelegd, de nieuwe online-shooter komt dus ook op de markt onder de naam Warface. In de game zul je een combinatie van PvE en PvP ervaren. Volgens de website zal de game over verschillende PvP-modes beschikken.

Warface is volgens de website vooral bedoeld voor de Aziatische markt, of de game ook buiten Azië op de markt gaat komen is niet bekend. Ook is het niet bekend wanneer de game uitgebracht gaat worden, of op welke manier de ontwikkelaar geld wil verdienen met de game. Volgens de Taiwanese website zou het betaalmodel nog vastgesteld moeten worden.

Bron:GNN