1 min

De afgelopen dagen zagen we al meerdere video’s van een telefoon die de codenaam ‘Zeus Z1’ heeft gekregen. Het zou gaan om de PlayStation Phone, het resultaat van een samenwerkingsverband tussen Sony Ericsson en Sony PlayStation.

Zoals eigenlijk al duidelijk was, draait de telefoon op Android-software. Tussen de programma’s vinden we een PlayStation-applicatie terug. Vooralsnog kan de gebruiker van de telefoon niets met deze applicatie, er is nog geen content verkrijgbaar.

De telefoon is vrij dik en heeft twee schouderknoppen. Het precieze gebruik van de strip tussen de vierpuntsdruktoetsen blijft nog altijd ongewis, verwacht wordt dat deze strip functioneert als vervanger van de analoge sticks.

getVideo(' Bron:Engadget

Techzine.nl - Your single source of truth!

Techzine richt zich op IT-professionals en zakelijke decision makers door het publiceren van het laatste IT-nieuws en achtergrondverhalen. Het doel is om IT-professionals kennis te laten maken met nieuwe innovatieve producten en diensten, maar ook om diepgaande informatie te bieden om te helpen producten en diensten beter te begrijpen.