1 min Applications

Afspeellijsten nu te delen via Ping

Of Ping ooit echt van de grond zal komen blijft nog altijd te bezien, maar Apple voert wel gestaag updates door voor de sociale muziekdienst. Zo konden we eerder al een samenwerking met Twitter aankondigingen en is er inmiddels ook ondersteuning voor de iPad. Nu is het ook mogelijk om afspeellijsten te delen en zelfs door anderen aan te laten passen.

Afspeellijsten nu te delen via PingDoor middel van een nieuwe update is het mogelijk om je afspeellijsten de delen, zoals bijvoorbeeld ook in Spotify mogelijk is. Uniek is echter dat anderen je afspeellijsten kunnen aanpassen, wat resulteert in een soort ‘sociale afspeellijsten’. De afspeellijsten zijn gelimiteerd tot maximaal 100 nummers en natuurlijk moeten de nummers wel in de iTunes Store terug te vinden zijn.

Verder kan men ook een een gehele afspeellijst ‘cadeau doen’ aan een ander. De nieuwe functies zijn direct, zonder update, te gebruiken door een afspeellijst te selecteren in iTunes en vervolgens op het pijltje naast de naam van de afspeellijst te drukken.

Bron:Macworld