1 min

Killzone 3 zal een code bevatten waarmee de eigenaar van de game toegang krijgt tot een vroege bètatest van het multiplayergedeelte van SOCOM 4. De bèta van de shooter van Zipper Interactive is echter nog niet van start wanneer Killzone 3 uit wordt gebracht op 25 februari.

Kopers van Killzone 3 kunnen op de officiële website van SOCOM nagaan wanneer de bèta van SOCOM 4 van start zal gaan. Het voucher voor de bètatest zal niet in alle versies van Killzone 3 terug te vinden zijn, alleen de normale winkelversie en de Helghast-editie van de Nederlandse game bevatten de code. Kopers van de Steelbook-versie lijken in deze dus helaas in de kou te blijven staan. De Killzone 3-versies waar de voucher terug te vinden is, zijn te herkennen aan een SOCOM 4-badge op de verpakking.

Zipper Interactive biedt spelers met SOCOM 4 een moderne shooter waarin men in online gevechten met 32 spelers tegelijk kan gamen. Zipper was in het begin van het vorige decennium verantwoordelijk voor de oprichting van de franchise, welke op de PlayStation 2 haar hoogtijdagen vierde als één van de eerste online shooters op dit platform.