1 min

Tags in dit artikel

,

Volgens het Engelse Official PlayStation Magazine wordt het nieuwste deel van Modern Warfare een prequel. Deze versie gaat zich dus afspelen voor de eerdere delen. In dit nieuwe deel zou het populaire karakter Ghost ook weer terugkeren in de game-reeks, een gerucht wat al langer de ronde doet.

Op pagina 55 van de laatste editie van dit tijdschrift, is te lezen dat insiders fluisteren dat het nieuwe deel een prequel wordt met daarin Ghost in de hoofdrol. Een vergelijkbare roddel dook begin dit jaar ook al eens op. Het tijdschrift heeft er in het verleden echter al meerdere keren naast gezeten en verkondigde eerder ook al dat het nieuwe deel in de ruimte af zou spelen.


Het is in ieder geval zeker dat Infinity Ward deel drie van de serie gaat ontwikkelen, dit is eerder al door Activision bevestigd. Infinity Ward wisselde verschillende keren met Treyarch voor de ontwikkeling van de vorige delen. De fans van het first person shooter genre kunnen dit jaar ook zeker hun hart op halen met de komst van Killzone 3, Resistance 3, Battlefield 3 en Modern Warfare 3. Veel van de gamers zullen vooral met smart wachten op deel drie van Modern Warfare. Deel twee brak een duizelingwekkend aantal records en kent nog steeds een grote populariteit.