Game uitgever Take-Two heeft vijf nieuwe domeinnamen geregistreerd, welke iets te maken lijken te hebben met een vijfde deel in de GTA serie. Volgens verschillende bronnen zouden de nieuwe domeinnamen betrekking hebben op onder andere personages in de game. Hiermee lijkt de komst van een deel 5 dus zeker te zijn.

De domeinnamen die Take Two heeft geregistreerd zijn CashForDeadDreams.com, SixFigureTemps.com, StopPayingYourMortgage.net, HammersteinFaust.com en LifeInvader.com. Take-two is het moederbedrijf en de uitgever van game-ontwikkelaar Rockstar. Vooral het domein HammersteinFaust.com lijkt het meeste te wijzen op een vijfde deel. Hammerstein is namelijk een personage uit de game-reeks.

Een ander gerucht wat veel stof deed opwaaien was dat er op de CV van stuntman Declan Mulvey te lezen stond dat hij meewerkt aan GTA V. Later liet hij weten dat dit een typfout was en dat dit GTA IV moest zijn. Er wordt echter op zijn eigen website niets vermeld over een bijdrage aan deel IV en hetzelfde geldt voor zijn IMDB profiel. Waaruit volgens vele is op te maken dat hij wel degelijk aan GTA V meewerkt. Zowel Take-Two als Rockstar wil niet reageren op de geruchten.