1 min Applications

Patch voor PC-versie Crysis 2 uitgebracht

Slechts één dag na de release van Crysis 2 heeft de game al een patch gekregen. Naast het patchen van enkele bugs zijn er ook nieuwe features toegevoegd en enkele verwijderd.

Patch voor PC-versie Crysis 2 uitgebrachtNa de installatie van de patch zullen in elk geval de problemen met de incorrecte ping-tijden verholpen zijn. Ook het probleem dat matches nooit beginnen zal zijn opgelost. Verder is gebruik van de console nu ook mogelijk en is de text-chat functie verbetert, zodat er sneller getypt kan worden. Ook bevat de patch een verbeterde cheatdetectie en is de mogelijkheid van auto-aim verwijderd. Dit laatste gebeurde na kritiek van de gamers. De patch die DirectX 11 ondersteuning biedt en die Crytek eerder beloofde bleef vooralsnog uit. Deze patch zou kort na de release beschikbaar komen.

Crysis 2 is het logische vervolg van Crysis en ligt vanaf morgen in de Nederlandse winkels, in de Verenigde Staten is de game inmiddels al beschikbaar. De game speelt zich af in New York waar je al schietend een weg naar je einddoel moet zien te bereiken.

Bron:Crytek