1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Crysis 2 ontwikkelaar Crytek heeft laten weten dat de spelers binnenkort een patch kunnen verwachten die DirectX 11 ondersteuning gaat bieden. Of deze patch er wel zou komen bestond eerder nog veel twijfel over.

Bij de release van Crysis 2 had het spel ‘slechts’ DirectX 9 ondersteuning. Het duurde echter niet lang of de geruchten kwamen op gang dat de game DirectX 11 ondersteuning zou krijgen middels een patch. Afgelopen zaterdag klonk dan eindelijk het verlossende woord. Op het Crysis forum is de korte en bondige aankondiging te lezen. Erg veel informatie werd er echter niet vrijgegeven.

Cry-Tom, Moderator en werknemer van Crytek, laat weten: "Hierbij willen wij van Crytek laten weten dat er een DX11 patch voor Crysis 2 zal komen. Momenteel werken wij hier nog druk aan om zo de beste prestaties te kunnen leveren. Verdere details maken wij daarom later bekend." Wanneer de update komt is dus nog onduidelijk maar dat Crytek snel kan zijn bewees zij nadat het spel op de eerste dag na de release een update kreeg.