Nieuwe Need for Speed: The Run komt in november

Nadat een webshop per ongeluk de nieuwe Need for Speed game onthulde besloot Electronic Arts een teasertrailer online te plaatsen. Het gaat hierbij om een nieuw deel in de Need for Speed-reeks genaamd The Run en deze zal op 15 november in de Verenigde Staten uit komen.

Nieuwe Need for Speed: The Run komt in novemberVolgens de webshop zou het gaan om een spel voor de Xbox 360 maar dit blijkt niet uit de trailer. In de lijn der verwachting mogen we aannemen dat het nieuwe deel zowel voor de Xbox 360 als voor de PlayStation 3 en de pc uitkomt. Een releasedatum in de Verenigde Staten is in ieder geval gezet op 15 november. Wat de releasedatum voor Europa en dus Nederland zal zijn is nog niet bekend.

Uit de teasertrailer is op te maken dat het in het nieuwe deel uit de Need for Speed serie gaat om een personage genaamt Jack. Deze Jack is op de vlucht voor de politie en wordt dan ook achtervolgd. Dit gebeurt met de nodige actie waarbij hij zelfs vanuit een helikopter wordt beschoten. Het filmpje eindigt op het moment dat Jack met zijn auto op zijn kop op een treinspoor ligt. Het lijkt erop dat Electronic Arts met dit deel weer terug gaat naar de arcade actie en zich met de serie Shift volledig zal richten op realisme en simulatie.

Bron:Gamer