De Xbox 360 zal aankomende lente een update krijgen waarna de spelconsole ondersteuning zal bieden aan een nieuw diskformaat en PayPal. Dit blijkt een uit een afbeelding die een Microsoft-medewerker uitlekte naar de website Joystiq.

Momenteel is het alleen nog maar mogelijk voor Xbox-gebruikers om Xbox Live-abonnementen, DLC en downloadbare Xbox 360-games aan te schaffen via een creditcard of Microsoft puntenkaarten die je eerst moet aanschaffen in de winkel. Volgens het document zal de PayPal optie beschikbaar worden gemaakt voor "nieuwe internationale markten." De update wordt later deze maand verwacht. Ook voor Nederlandse gebruikers betekent dit dat ze makkelijker kunnen shoppen op Xbox Live, bij Paypal kan je namelijk je Paypal rekening koppelen aan je bankrekening. Paypal doet dan een automatische incasso op je rekening als je een betaling via hun uitvoert.

Daarnaast zal de update ondersteuning gaan bieden aan een nieuw diskformaat. Dit nieuwe diskformaat wordt momenteel nog onderworpen aan de laatste testen. Dit nieuwe formaat zou onder andere een betere kopieerbeveiliging hebben en beschikken over meer opslagruimte. Later dit jaar zullen de eerste games op de markt verschijnen die gebruik maken van deze nieuwe disks.