Er komt na Annihilation nog een meer content voor Call of Duty: Black Ops beschikbaar. Dit blijkt uit een uitspraak in een interview met de design director van Treyarch, de maker van Call of Duty: Black Ops.

De website Digital Spy stelde in een interview de vraag aan design director David Vonderhaar of er na Annihilation nog meer content op komst is voor Call of Duty: Black Ops. Vonderhaar beantwoorde hierop dat hij hierover niets mocht zeggen maar dat de spelers van Black Ops hun ogen goed open moeten houden. Het komt er dus op neer dat Vonderhaar eigenlijk niets mocht zeggen maar tussen neus en lippen toch wil laten weten dat we nog meer kunnen verwachten.

Black Ops-spelers die hun tegenstanders onder schot nemen op de Xbox 360 kunnen sinds afgelopen dinsdag het derde map pack voor Call of Duty: Black Ops downloaden. In het derde pakket, Annihilation, zitten vier nieuwe multiplayer maps in de vorm van Hangar 18, Drive-in, Silo en Hazerd. Daarnaast wordt na aanschaf ook een extra zombiemap toegevoegd aan het spel die zal luisteren naar de naam Shangri-La. Spelers op de PlayStation 3 en de PC zullen nog even moeten wachten op de nieuwe mappen, een exacte datum is nog niet bekend.