1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Naar aanleiding van een bezoek van Mark Zuckerberg in Seattle werd vorige week duidelijk dat er binnenkort een nieuwe functie voor Facebook zal worden gelanceerd. Inmiddels lijkt er meer duidelijkheid over deze nieuwe functie te zijn. Waarschijnlijk gaat het om een langverwachte videochat-functie welke in de browser zal werken.

Op 6 juli is er een nieuw media-evenement van Faebook gepland. Gedurende dit event zal de nieuwe functie waarschijnlijk volledig uit de doeken zal worden gedaan. Er gaan al tijden geruchten dat de samenwerking tussen Facebook en Skype een in-browser videochatfunctie zou opleveren, het lijkt er nu op dat het inderdaad zo ver is. Tot nog toe resulteerde de samenwerking voornamelijk in diepere integratie van Facebook in de desktop-software van Skype.


De afbeelding op de uitnodiging voor het media-evenement lijkt deze geruchten tevens te ondersteunen. Op de uitnodiging zijn twee chat-wolkjes te zien, in het voorste wolkje is het bekende silhouet van een man terug te zien.